Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szabadtüdős merülés a koktélok világába

Gin és Tonik

Bacardi, de most nem csak kólával...

2018. október 16. - ginestonik

Túlságosan belemélyedtem a telefonomba, mint a mai emberek 78%-a és egy megállóval később vettem észre, hogy már le kellett volt szállnom a 41-es villamosról. Visszafele sétálva láttam, hogy még nincs is 18 óra, de már kígyózó sorok vannak a Symbol előtt. Beálltam én is a sorba, de fura volt, hogy ismerős arcot nem látok. Akkor tudatosult bennem, hogy ezek az emberek egy showder klub felvételre hivatalosak. Gyorsan beosontam a Symbol ajtaján, ahol karomra csatoltak a fehér VIP karszalagot és megkaptam a két kuponomat. De már egyből nyomták is a kezembe a Bacardi logós kókuszdiót benne friss kókusz vízzel és némi rummal. Néhány pacsi és jókívánság a versenyzőknek majd azt vettem észre, hogy megtelt a terem még több ismerős bártender arcokkal.  

10768218368_img_0758.jpgA kókuszdió nem játék...

Két évvel ezelőtthöz képest, mikor én is megmérettettem magam, most csak 10 versenyző volt, ami könnyebbé tette a top 3 kiválasztását, illetve nem húzta el annyira az eseményt. A műsorvezető szerepében Gózon Péter volt az egyik, aki a legutóbbi Bacardi Legacy Hungary győztese volt, és egy másik srác, aki idegesítő módon folyton játékosoknak hívta az életük versenyére készülő bártendereket. 

10768658288_img_0815.jpgSzabó Máté és a stílusos öltönye

Az Oroszok már a spájzban vannak, mondhatnánk, miután a régiós orosz származású global brand ambassador beszéde után bemutatták a zsűrit, ahol helyet kapott Vitaly Alexeyev, aki Amszterdamból repült ide hozzánk. A külföldi vonalat Sullivan Doh folytatta, aki Franciaországban visz sikerre francia alapanyagokat felvonultató bárokat. Egyszer mi is eljutunk arra a szintre, hogy magyar alapanyagokból, gondolok itt főleg spiritekre, tudunk majd dolgozni és koncepciót felépíteni? Simon Kata Szingapúrból repült ide kóstolgatni egy kicsit és eldönteni kinek a produkciója érett meg a nemzetközi megmérettetésre. Negyedik zsűri a megkerülhetetlen Nagy Zoli, akit szerintem senkinek sem kell bemutatni. 

fxaye3160.jpgA zsűri

Hétkor elstartolt a verseny, ahol mind a 10 versenyzőnek 2+6 perce volt arra, hogy előadásával, technikai tudásával és italával elvarázsolja a zsűrit. A tíz versenyző pedig aki megmerítette magát: 

Barta Mátyás (Beef Bar) 
Sós Richard (BB’z) 
Szabó Máté (High Note) 
Raksányi Mátyás (Hotsy Totsy) 
Staszkiv Gergely (Brody House) 
Uracs Kristóf (Boutiq Bar) 
Kovács Ádám (Bar Pharma) 
Kormos Richard (Good Spirit Bar) 
Regős Péter (Warm Up) 
Vállaji Zénó (Bestia) 

bjphe3147.jpgStaszkiv Gergely akcióban

A versenyzők megpróbáltak minden témát ráhúzni az italaikra a családtól elkezdve a japán életérzésen át a fenntartható fejlődésig mind beleszőve a Bacardi italait. A produkciójuk után az izgatott versenyzőkkel Peti készített egy rögtönzött interjút ahol kérdésekkel bombázta a versenyzőket, kérdéseket már nem hagyva a zsűrinek. 

10768641712_img_0875.jpgSós Ricsi válaszol Gózon Peti kérdéseire

A verseny alatt a kuponok felhasználásával megkóstolhattuk Gózon Peti Sin LImites italát, amivel legutóbb a legjobbnak bizonyult Magyarországon és a 2018 global winner Eric Van Beek Cariño elnevezésű bomba koktélját. Mindemellett persze mojito és egyéb rum alapú italokat is kóstolhattak a versenyre látogatok, akik sajnos nem voltak nagyon tekintettel a versenyzőkre, mert elég hangosan értekeztek egymással, ami kicsit nehezítette a versenyzőkre való koncentrálást és persze magukat a versenyzőket is. 

ogpre8935.jpgKristóf lendületben

Az előadások eléggé egy hullámon mozogtak, egyedül Kristóf tűnt ki a tömegből, aki lehengerlő stílusával és előadásmódjával állította maga mellé a közönséget. Mondjuk nem is volt nehéz, mert a Boutiqból szép számmal voltak jelen szurkolni és remek hangulatot teremtettek. 

vhwze7121.jpgMátyás és Ferike

Mint ahogy várható volt, miután minden bártendert felállítottak a színpadra, Kristóf nevét mondták ki elsőnek. Barta Matyi szintén örülhetett a kis plüssmacskával a zakója alatt, valamint Staszkiv Gergely a Brody-ból. 

xkzfe5516.jpgA három döntős

A nagy ölelkezések, pacsik után még a maradék ital elfogyasztása következett és egy kis after party a BB’z-ben. Remélem mindenki ivott elég vizet, hogy a másnapi fejfájás ne legyen olyan elviselhetetlen. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ginestonik.blog.hu/api/trackback/id/tr4114304665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása